Bekir Sıtkı Durgun İlkokulu

Vizyon: Vizyonumuz bilim ve teknolojinin farkında olan, Yeniliklere açık, Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, Değerlerini yaşayan ve yaşatan, Hoşgörü sahibi, Olaylara geniş bir açıdan bakabilen, Dinamik, özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş, Sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, Atatürkçü, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Bireysel nitelikleri dikkate alarak öğrenmelerini; Bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, Çevresiyle ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, Gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, Liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını, sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.40-14.10
Isınma: Kalorifer-Doğalgaz
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bsdurgunio.meb.k12.tr

Adres - ARİFBEY MAH. ATATÜRK CAD. BEKİRSITKIDURGUN İLKOKULU SİTESİ NO 76B ARİFİYE / SAKARYA

Yerleşim Yeri - İlçe merkezi

Ulaşım Okul önünden belediye ve özel halk otobüsleri 10 dk. da bir geçmektedir. Tren istasyonu okulumuza 400 metre uzaklıktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Arifiye ilçe Merkezindedir. Adapazarı şehir merkezine uzaklık 8 km´dir.