Muzaffer KABİL - Okul Müdürü

1967 yılında Arifiye’de doğdu. Eğitimlerini: Arifiye Neviye İlkokulu, Arifiye Ortaokulu, Arifiye Öğretmen Lisesi, Gazi Üniversitesi Bolu Eğitim Yüksekokulu ön lisans, Çanakkale Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği lisans, Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Yönetimi ve Planlaması tezli yüksek lisans olarak tamamladı.  1988 yılında Erzurum İli Çat İlçesi’nde sınıf öğretmeni olarak meslek hayatına başladı. 1993 yılında Sakarya İli Adapazarı İlçesi Murtaza Erdoğan İlkokulu’na, sınıf öğretmeni olarak atandı. 1994 yılında Arifiye Bekir Sıtkı Durgun İlkokulu’na öğretmen olarak atandı. Bu okulda öğretmen ve idareci olarak meslek hayatına devam etti. 2014 yılında Arifiye Hanlı İlkokulu’na idareci olarak atandı. 2023 yılının ağustos ayından bu yana da okulumuzda görev yapmaktadır. Evli ve üç çocuk babasıdır.